B&B D'Hollehoeve
nl en de

Goed om weten

Inchecken: 
Elke weekdag na 18u. Laat vooraf even een seintje zodat wij klaar kunnen staan voor u. Arriveert u reeds vroeger mag u gerust uw wagen achterlaten op de daartoe voorziene parkeerplaatsen. In het weekend kan inchecken al vanaf 15 uur. Afwijkingen zijn mogelijk maar geef ons dan even een belletje.

Uitchecken: 
Ten laatste om 11 uur. U mag gerust nog in de woonkamer of op het terras blijven zitten maar dan kunnen we al de kamers beginnen poetsen. Wij kunnen indien mogelijk uw bagage in bewaring nemen zodat u die later op de dag kan afhalen.

Roken: 
Wij verzoeken u om niet binnen in de B&B te roken. De geur is niet aangenaam voor de andere gasten. Dit kan wel buiten op het terras waar u een asbak vindt.

Huisdieren: 
Hoewel wij ontzettend van dieren houden, kunnen wij niet toestaan dat uw huisdier u vergezelt. Wij doen dit uit veiligheid en hygiëne. Wij danken u voor uw begrip.

Annulatievoorwaarden: 
Geen. Waarom? Omdat we weten dat er altijd wel iets kan tussenkomen dat je zelf niet voorzien hebt. Het enige dat we vragen is om ons zo snel als mogelijk te verwittigen als je toch niet kan komen. Zodoende we de kamer terug kunnen vrij zetten voor mogelijke andere gasten. Wij danken u alvast.

Parking: 
U kan uw voertuig steeds aan de B&B kwijt op de daartoe voorziene parkeerplaatsen. Ook na het uitchecken mag je je voertuig laten staan als je nog een toertje gaat fietsen of zo.

Kinderbedje: 
Gratis (op kamer van de ouders)

Geschenkbon: 
Wil je iemand verrassen met een cadeaubon. Geen probleem, na betaling maken wij u de geschenkbon over.

Wensen: 
Heeft u speciale wensen of verzoeken in verband met uw kamer of voor het ontbijt? Aarzel niet contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken of en hoe we u hierbij kunnen helpen.

Faciliteiten: 
Naast onze ontbijtruimte kan u gezellig neerploffen in onze zithoek. Hier vindt u niet alleen een tv terug maar kan u ook de nodige tijdschriften, kranten en boeken doornemen.

Tevens kan u zowel overdag als 's avonds gebruik maken van een keuken met microgolfoven, kookfornuis, elektrische oven, waterkoker, ...